0741 213 213
0732 407 096
0261 722 222
L-V: 11:00 ÔÇô 23:00
S,D: 12:00 ÔÇô 23:00
alcapone-logo-white

Politica de confiden╚Ťialitate

În conformitate cu Regulamentul general privind protecţia datelor (GDPR)

SC Tomi Boy SRL, ├«n calitate de de╚Ťin─âtor ╚Öi administrator al site-ului web alcapone.ro, se angajeaz─â s─â implementeze principiile de confiden╚Ťialitate ╚Öi transparen╚Ť─â cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm ├«n activitatea noastr─â curent─â. Protec╚Ťia ╚Öi transparen╚Ťa ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal ├«n cadrul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii noastre reprezint─â pentru noi obiective importante.

Politica de Confiden╚Ťialitate descrie categoriile datelor cu caracter personal pe care le prelucr─âm, modalitatea ╚Öi scopurile ├«n care le colect─âm, ├«n ce situa╚Ťii transfer─âm date cu caracter personal ╚Öi diversele drepturi ╚Öi op╚Ťiuni de care dispune╚Ťi ├«n acest sens. ├Än acela╚Öi timp, Politica de┬á Confiden╚Ťialitate detaliaz─â modul ├«n care prelucr─âm datele cu caracter personal ├«n gestionarea rela╚Ťiei cu clien╚Ťii, cel mai adesea pentru a v─â ╚Ťine la curent cu ofertele, serviciile, produsele noastre. C├ónd utiliza╚Ťi serviciile noastre, respectiv accesa╚Ťi website-ul nostru, sunte╚Ťi de acord cu termenii prev─âzu╚Ťi ├«n prezenta Politic─â de confiden╚Ťialitate ╚Öi ├«n Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm pot include: nume, prenume, telefon, e-mail.
Datele dumneavoastr─â cu caracter personal pot ajunge la noi:

  • Prin accesarea de c─âtre clien╚Ťi a website-ului ╚Öi prin completarea formularului de comand─â;
  • Ca urmare a comenzii f─âcute de clien╚Ťii no╚Ötri prin intermediul unor site-uri ter╚Ťe de rezervari;
  • Prin utilizarea de c─âtre clien╚Ťii no╚Ötri a adresei de e-mail ╚Öi a numerelor de telefon afi╚Öate ├«n site-ul alcapone.ro ├«n vederea solicit─ârii de informa╚Ťii sau transmiterii unor comunic─âri sau comenzi;
  • Prin comunicarea cu dumneavoastr─â prin canalele pe care le-a╚Ťi acceptat, ca urmare a unei propuneri venite din partea noastr─â, pentru a v─â ╚Ťine la curent cu serviciile ╚Öi ofertele noastre;
  • Sondaje ├«n r├óndul clien╚Ťilor, campanii de marketing, analiz─â de pia╚Ť─â, tombole, concursuri sau alte activit─â╚Ťi sau evenimente promo╚Ťionale.
Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Orice opera╚Ťiune care echivaleaz─â cu o prelucrare (colectare, stocare, ├«nregistrare, structurare, adaptare sau modificare, extragere, consultare, utilizare, divulgare prin transmitere, distrugere) a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal va fi efectuat─â pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea respect─ârii unei obliga╚Ťii legale;
  • Prelucrarea este efectuat─â ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â prealabil ╚Öi explicit;
  • Prelucrarea este necesar─â ├«n vederea protej─ârii intereselor vitale ale dumneavoastr─â sau ale altei persoane fizice;
  • Prelucrarea este necesar─â ├«n scopul intereselor legitime ale SC Tomi Boy SRL sau ale unui ter╚Ť, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care interesele sau drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dumneavoastr─â fundamentale prevaleaz─â asupra acestor interese.

├Än cazurile ├«n care dispozi╚Ťiile legale aplicabile impun consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â prealabil ╚Öi explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date, vom prelucra datele respective doar ├«n temeiul consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â prealabil ╚Öi explicit. Pute╚Ťi alege s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul privind materialele de marketing ├«n orice moment prin simpla accesare a linkului de ÔÇśdezabonareÔÇÖ de la subsolul fiec─ârui newsletter sau invita╚Ťie la evenimente. Retragerea consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â nu va afecta legalitatea prelucr─ârii pe baza consim╚Ť─âm├óntului de dinaintea retragerii acestuia. ├Än toate cazurile, consim╚Ť─âm├óntul va putea fi retras ├«n acela╚Öi mod ├«n care a fost acordat. ├Än cazurile ├«n care v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul, SC Tomi Boy SRL nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastr─â.

Cu toate acestea, ├«n cazul ├«n care prelucrarea este strict necesar─â ├«n vederea prest─ârii serviciilor SC Tomi Boy SRL, iar prelucrarea s-ar putea baza pe alte temeiuri legitime prev─âzute prin dispozi╚Ťiile legale aplicabile, SC Tomi Boy SRL va proceda la prelucrarea respectiv─â ╚Öi v─â va informa ├«n acest sens.

Partajarea și transferul datelor dumneavoastră cu caracter personal

Putem partaja datele cu caracter personal cu persoanele ├«mputernicite de c─âtre noi ÔÇô ├«n principal prestatori de servicii ai SC Tomi Boy SRL ╚Öi de asemenea cu ter╚Ťi parteneri, dar numai pe baza acordului prealabil ╚Öi neechivoc exprimat anterior. ├Än toate cazurile, ├«ns─â, vom p─âstra controlul asupra datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ╚Öi vom folosi m─âsuri corespunz─âtoare de protec╚Ťie, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea ╚Öi securitatea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal ├«n momentul solicit─ârii respectivilor prestatori de servicii. De asemenea, v─â vom divulga datele cu caracter personal doar c├ónd ne instrui╚Ťi sau ne acorda╚Ťi permisiunea, c├ónd ni se impune prin legea aplicabil─â sau reglement─âri sau cereri ale organelor judiciare sau oficiale s─â proced─âm astfel, sau astfel cum se impune ├«n vederea investig─ârii unor activit─â╚Ťi frauduloase sau infrac╚Ťionale, efective sau suspectate.

P─âstrarea securit─â╚Ťii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal

Am implementat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice pentru p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii ╚Öi securit─â╚Ťii datelor dumneavoastr─â cu caracter personal, ├«n conformitate cu procedurile noastre interne cu privire la stocarea, divulgarea ╚Öi accesarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal pot fi p─âstrate pe sistemele noastre tehnologice de date cu caracter personal, acelea alea contractorilor no╚Ötri sau ├«n format tip─ârit.

Actualizarea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastr─â

├Än cazul ├«n care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-a╚Ťi furnizat sufer─â modific─âri, spre exemplu dac─â v─â schimba╚Ťi prenumele, numele sau adresa de e-mail sau dac─â dori╚Ťi s─â anula╚Ťi orice fel de cerere c─âtre noi, sau dac─â lua╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â de faptul c─â de╚Ťinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastr─â, v─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi prin comunicarea unui e-mail la office@alcapone.ro.

Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio pierdere decurgând din furnizarea de date cu caracter personal incorecte, false, insuficiente sau incomplete. În același timp, vom lua măsuri pentru actualizarea periodică a registrelor noastre cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal, dar nu vom fi răspunzători pentru nicio modificare neprevăzută a acestora.

Perioada de p─âstrare a datelor dumneavoastr─â cu caracter personal

SC Tomi Boy SRL a implementat m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice pentru organizarea procesului ╚Öi criteriilor prev─âzute pentru ╚Ötergerea sau eliminarea datelor dumneavoastr─â cu caracter personal. Datele dumneavoastr─â cu caracter personal vor fi ╚Öterse sau eliminate atunci c├ónd nu mai sunt necesare ├«n mod rezonabil ├«n scopurile ├«n care au fost transmise ╚Öi SC Tomi Boy SRL nu mai are obliga╚Ťia legal─â de a continua s─â stocheze datele respective. Cu toate acestea, vom p─âstra datele dumneavoastr─â cu caracter personal atunci c├ónd acestea sunt necesare pentru exercitarea sau ap─ârarea de c─âtre SC Tomi Boy SRL a unui drept al dumneavoastr─â sau al altei persoane ├«n justi╚Ťie, p├ón─â la finalul perioadei de reten╚Ťie relevante sau p├ón─â la solu╚Ťionarea respectivelor ac╚Ťiuni ├«n instan╚Ť─â.

Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor condi╚Ťii legale dorim s─â v─â inform─âm c─â, ├«n cadrul noilor reglement─âri privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal prev─âzute de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor UE 679/2016, ├«n cazul ├«n care prelucr─âm date cu caracter personal ale dumneavoastr─â, dispune╚Ťi de urm─âtoarele drepturi:

  • dreptul de acces, prev─âzut de art. 15, ├«n baza c─âruia pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi, gratuit, s─â v─â confirm─âm dac─â prelucr─âm sau nu date cu caracter personal care v─â privesc. De asemenea, ne pute╚Ťi solicita o copie a datelor pe care le prelucr─âm despre dumneavoastr─â. Cererile trebuie s─â includ─â informa╚Ťii relevante pentru a v─â putea identifica ├«n baza noastr─â de date. Timpul de solu╚Ťionare a solicit─ârii dumneavoastr─â este de maxim 30 de zile;
  • dreptul la informare ÔÇô presupune informarea de o manier─â concis─â, transparent─â ╚Öi u╚Öor accesibil─â a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate;
  • dreptul la rectificare, prev─âzut de art. 16, pe care ├«l pute╚Ťi┬á exercita, prin formularea unei cereri prin care ne pute╚Ťi solicita s─â modific─âm informa╚Ťiile pe care le avem deja despre dumneavoastr─â. Pute╚Ťi formula o astfel de cerere atunci c├ónd observa╚Ťi ca datele dumneavoastr─â sunt incomplete sau inexacte;
  • dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii, prev─âzut de art. 18, pe care pute╚Ťi s─â-l exercita╚Ťi atunci c├ónd contesta╚Ťi exactitatea datelor, considera╚Ťi c─â prelucrarea este ilegal─â sau v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii datelor. Urmare a exercit─ârii acestui drept, vom putea ├«n continuare s─â stoc─âm datele, efectuarea altor opera╚Ťiuni de prelucrare fiind posibil─â doar cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â, cu excep╚Ťia cazurilor expres prev─âzute de lege;
  • dreptul la portabilitate, prev─âzut de art. 20, pe care ├«l pute╚Ťi exercita doar pentru cazurile ├«n care prelucrarea are ca temei consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â sau contractul ╚Öi doar dac─â datele dumneavoastr─â sunt prelucrate prin mijloace┬á automatizate. Dac─â ├«ndeplini╚Ťi condi╚Ťiile, ne pute╚Ťi transmite o cerere de portare a datelor c─âtre operatorul pe care vi-l dori╚Ťi;
  • dreptul de a va opune prelucr─ârii datelor ├«n scop de marketing, prev─âzut de art. 21. Pute╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi acest drept ├«n orice moment, iar noi v─â garant─âm c─â datele dumneavoastr─â nu vor mai fi prelucrate ├«n acest scop. Cu toate acestea, exist─â posibilitatea ca pentru ├«nregistrarea ╚Öi solu╚Ťionarea cererii dumneavoastr─â s─â fie necesar un interval de timp rezonabil (72 ore) ├«n care este posibil s─â mai primi╚Ťi inform─âri de marketing de la noi;
  • dreptul la ╚Ötergere, prev─âzut de art. 17, ├«n baza c─âruia avem obliga╚Ťia s─â ╚Ötergem datele cu caracter personal pe care le prelucr─âm despre dumneavoastr─â. Acest drept nu este unul absolut, av├ónd aplicabilitate doar ├«n anumite situa╚Ťii expres prev─âzute de lege. Atunci c├ónd formula╚Ťi o cerere de ╚Ötergere, v─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere c─â ╚Ötergerea acestora poate fi un proces complex.
  • dreptul de a v─â adresa Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, autoritatea public─â din Rom├ónia, cu sediul ├«n B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, Rom├ónia, pagin─â de web http://www.dataprotection.ro, care are drept obiectiv ap─ârarea drepturilor ┼či libert─â┼úilor fundamentale ale persoanelor fizice, ├«n special a dreptului la via┼ú─â intim─â, familial─â ┼či privat─â, ├«n leg─âtur─â cu prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date (ÔÇ×ANSPDCPÔÇŁ), ├«n cazul ├«n care sesiza╚Ťi o ├«nc─âlcare a GDPR-ului.

Dac─â dori╚Ťi s─â proceda╚Ťi ├«n sensul celor de mai sus, v─â rug─âm s─â ne transmite╚Ťi un e-mail la adresa office@alcapone.ro. Este posibil s─â v─â cerem s─â v─â dovedi╚Ťi identitatea comunic├óndu-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obliga╚Ťiile de securitate pe care le avem ╚Öi a ├«mpiedica divulgarea neautorizat─â a datelor. Vom lua ├«n considerare orice solicit─âri sau pl├óngeri pe care le primim ╚Öi v─â vom transmite un r─âspuns ├«n timp util.

Actualizarea Politicii de confiden╚Ťialitate

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate pentru a reflecta orice modific─âri ale modului ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale. ├Än cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru versiunea modificat─â a Politicii de Confiden╚Ťialitate.

X